Contact

Nieuws

Fruitsoep-min

Recept: Fruitsoep

In dit heerlijke nagerecht kan je jouw favoriete fruitsoorten naar keus gebruiken. Het is een eenvoudig gerecht dat iedereen kan maken!

Ingrediënten voor 4 personen:
– 400 gram roodfruit naar keuze (mag ook uit diepvries of blik)
– 200 ml Griekse yoghurt (of plantaardige variant)
– 200 ml slagroom (of plantaardige variant)
– Honing naar keuze (ongeveer 2 eetlepels)
– 400 gram gemengd vers fruit naar keuze (mag ook uit blik)

Bereiding

Pureer het roodfruit en voeg op het laatst de honing toe. Sla de slagroom stijf. Meng eerst de yoghurt met het gepureerde fruit. Meng er dan voorzichtig de slagroom door. Vul vier bakjes met dit mengsel. Snij het verse fruit in grove stukken en leg boven op het mengsel.

Serveren

Serveer direct zodat het verse fruit niet naar beneden zakt. Voor een luxe uitstraling kan je er wat poedersuiker overheen strooien en een paar blaadjes munt erop leggen.