Contact

Praktische informatie

Home> Bezoekers > Praktische informatie

OpeningstijdenPlan je bezoek

PeriodeDagenTijden
april t/m oktoberwoensdag t/m zaterdag13.00 – 17.00 uur
juli & augustusdinsdag t/m zaterdag13.00 – 17.00 uur
november t/m maartvrijdag en zaterdag12.00 – 16.00 uur
Het museum is gesloten op Koningsdag, 31 december, 1 januari en op christelijke feestdagen

PrijzenPer persoon

Bezoeker Prijs (p.p.)
Volwassenen €  6,50
Kinderen 4 t/m 18 jaar €  2,50
Kinderen 0 t/m 3 jaar Gratis
Familie kaart (2 volwassenen + 2 kinderen 4-18 jaar) € 15,00
Museumkaart en ICOM kaarthouders Gratis
Vrienden van het ZeeuwsFruitMuseum Gratis
Prijzen per groep
Groepen vanaf 20 personen€  5,00 (p.p.)
Rondleiding met gids (maximaal 20 deelnemers)€ 25,00 per groep
Veiling met veilingmeester (alleen met een gids)€ 10,00 per groep

Er zijn verschillende mogelijkheden voor groepsbezoek of huur van ruimtes. Voor groepen vanaf 4 personen is het mogelijk om een rondleiding te boeken. Dit moet wel van tevoren zodat we ervoor kunnen zorgen dat er een gids aanwezig is. Groepen kunnen, op aanvraag, ook buiten reguliere openingstijden terecht. Kom je met minder dan 4 personen naar het museum dan is er vaak een medewerker beschikbaar om je vragen te beantwoorden of toelichting te geven.

Toegankelijkheid
Het museum is ruim opgesteld en ook het buitenmuseum is goed toegankelijk voor mindervaliden en kan bij regenachtig weer vanuit het museum, de tunnelkas en de muur kas worden bewonderd. Er zijn een rolstoel én rollator beschikbaar en het museum beschikt over een invalidentoilet. Tevens beschikt het museum een genderneutraal toilet.

Toegankelijk voor mindervaliden
WC voor mindervaliden
Genderneutraal toilet

Huisdieren
We verwelkomen graag alle bezoekers in ons museum, maar willen erop wijzen dat huisdieren, m.u.v. geleidehonden, niet toegestaan zijn binnen de tentoonstellingsruimtes. Dit om de veiligheid van onze collectie te waarborgen. In de museumtuin zijn uitsluitend aangelijnde honden toegestaan. We verzoeken hondenbezitters verantwoordelijkheid te nemen voor het opruimen van ontlasting van hun hond. Samen werken we aan het behouden van een schone en aangename omgeving voor alle bezoekers. Zakjes zijn beschikbaar bij de balie van het museum. Bedankt voor je medewerking en begrip.

MuseumcaféTerras tussen de bomen

Het ZeeuwsFruitMuseum beschikt over een gezellig museumcafé dat voor iedereen vrij toegankelijk is. In de zomer is er een terras midden tussen de fruitbomen. Een heerlijke plek om na je museumbezoek, wandeling of fietstocht bij te komen onder genot van een drankje met iets lekkers erbij. Wil je alvast een keuze maken? 

MuseumwinkelVoor iedereen toegankelijk

Ook de museumwinkel is vrij toegankelijk, ook als je het museum niet bezoekt. In het assortiment vind je Zeeuwse streekproducten en producten met een link naar fruit of fruitteelt. Er is regelmatig iets nieuws te vinden in de winkel.

Nieuwsgierig naar wat we zoal verkopen? 

ContactNeem contact op

Bedankt voor je interesse in ons museum. Wil je meer informatie over het museum of heb je een vraag? Vul dan het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Adres & Locatie

ZeeuwsFruitMuseum
Annie M.G.Schmidtsingel 1
4421 TA Kapelle

Telefoonnummer

Vragen?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via de contact pagina!